søndag 16. september 2012

Oppsummering VIF Breddecup

Hei alle sammen!

Det har vært en veldig fin helg på Valhall.
Kort oppsummert:

Spillerne:

Dere har vist dere fra en veldig fin side denne helgen - og det er den siden vi ser 99% av tiden. Vi har møtt svært ulike spillertyper denne helgen. Flere lag har utmerket seg med usportslig opptreden, stygt spill, negative kommentarer både til hverandre og motstandere m.m.

Til tross for dette har ingen av spillerne på DFI hverken "slengt med leppa" eller vist annen negativ oppførsel. Dette er vi skikkelig stolte av dere for!!!

En morsom opplevelse: Etter 9-0 seieren til G13-1 mot Asker lørdag kom 2 foreldre fra motstanderens lag bort til meg (Vidar) etter kampen. Kun for å skryte av laget vårt, og hvilken herlig gjeng vi var. De påpekte alle de positive tilropene vi hadde til hverandre, og hvilken fin holdning vi hadde ovenfor spillerne deres. Og det til tross for at de nettopp hadde tapt 9-0. Det står det respekt av!

Vet at G13-2 hadde en svært spesiell kamp mot VIF lørdag, med mye stygt spill fra deres side, bl.a. med et rødt kort. Uten at vi lot oss rive med i deres grisete spill, og ufine opptreden. Veldig bra! Slik skal det gjøres. Vi som spiller på DFI snakker med bena på fotballbanen :-)


Tribunen:

Det var igjen, uten tvil, Drøbak som hadde flest på sidelinja, og som hørtes best i helgens kamper. Det ble jublet, klappet, og motivert - slik skal det være :-)


Resultater:

Vi har i helgen spilt totalt 10 kamper. Vi har gjennomført turneringens ide, med breddelag. På disse 10 kampene er 7 vunnet, de fleste med ganske komfortable sifre. Det var kun to lag som klarte å vinne over oss denne helgen (vi møtte Frigg med begge lag). Disse lagene ble henholdsvis nr 1 og 3 i turneringen, og stilte ikke med breddelag. Dette er sterke resultater, som imponerer.

En ekstra stort grattis til G13-2 som tok seg hele veien til finalen i dag - veldig bra!!!!
Moro at vi tok hjem nok en pokal :-)

Et stort grattis til hele gruppa.
I helgen har vi fremstått akkurat slik vi ønsker å fremstå.
Både i spill, oppførsel, samhold og respekt for hverandre og motstanderne.

Det er noe å være skikkelig stolte av :-)

Vet det ble knipset masse bilder under veis i turneringen - send de beste til meg, så legger jeg de ut på bloggen.

Hilsen en meget fornøyd trenergruppe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.