mandag 4. august 2014

Oppstart høstsesongen


Da nærmer vi oss oppstart på kamper til høstsesongen,og første kamp er allerede mandag 11. august
 
Vi har som tidligere år hatt god aktivitet om sommeren med fri fra felletreninger i uke 29 og uke 30. Erfaringen vi gjør oss er at gruppen som trener jevnt og trutt blir mindre og mindre. Til gjengjeld er denne gruppen svært ivrig og har et oppmøte på mellom 70% og 90%.  Med tanke på at vi da har 3 lag som skal spille kamper sier det seg selv at det er vanskelig å opprettholde et så bredt kamptilbud. Videre opplever vi i sterkere grad at det ikke gis beskjed om forfall til kamper og trening. Det er ikke akseptabelt. 


Det ble nevnt på foreldremøte at vi ønsker å ha bedre kontroll om hvem som er på trening og når. Dette betyr at fra høsten av er det følgende som gjelder: 

Trening 1 gang per uke: onsdager
Trening 2 ganger per uke: mandager og onsdager. 
Trening 3 ganger per uke: mandag, tirsdag og onsdag
Trening 4 ganger per uke: mandag, tirsdag, onsdag og lørdag. 


Vi gjør et forsøk med å opprettholde dagens kamptilbud en periode ut i august, men dersom treningsoppmøte ikke blir vesentlig bedre og stabilt vil vi trekke et lag, slik at vi bare har to lag med kamptilbud. Fra mars og fram til i dag er det en del spillere med treningsoppmøte på ca 10%. Det er vanskelig å tilby et sportslig forsvarlig og relevant tilbud til spillere med så lavt treningsoppmøte. Eksempelvis tilsvarer oppmøte til èn trening per uke 25% treningsoppmøte, det bør være et minimum!

Uttak til neste ukes kamper blir lagt ut onsdag, uttak til KM kamp blir lagt ut søndag. 

Dersom noen har spørsmål vær snill og ta kontakt med Thomas på tlf 48 17 15 70


Sportslig hilsen 

Trenere

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.